TISDAG


Ännu en ny vecka och här ekar det tomt... Börjar bli trött på dom orden nu så nu får det verkligen bli skärpning från min sida!! 

Men om vi ska ta en snabb genomgång på vad som hänt den senaste veckan så kan jag väl säga som så att jag bara kommer närmre och närmre skolböckerna för varje dag som går då det fortfarande är plugg som dagarna består av... MEN om en vecka drar hela klassen till London i fem dagar :D - ska bli jätte kul och hur skönt som helst att bara släppa allting för stunden! 

EN MYSIG LÖRDAGSKVÄLL

 
 
En lördagskväll som från början skulle vara en kväll ute på stan blev istället en mys-hemma kväll för min del då jag inte riktigt kände för att gå ut ikväll. Så först var det kräftskiva med familjen med överblivna kräftor från min kräftskiva med kompisar som jag hade igår och sen blev det film och lite choklad. Jag kollade på Älska mig igen, såå bra - har ni inte sett den så se den, en film helt i min smak :) 
 
Förresten! Vad tycker ni om min nya header? Jag är inte riktigt nöjd men var så trött på den gamla så ville bara byta, får se om höstfotograferingarna leder till något bättre :) Nu ska jag släcka för idag för ögonen går näst intill i kors... Godnatt på er! :) 

PORTRAIT - ALL BY ME

 
 
 
 
 
 
Älskar ljuset i dessa bilderna som jag tog i eftermiddags, vad tycker ni? 
 
Nu är det snart dags för badmintonträning - en timme då jag är tränare och sen en och en halv timme egen träning - ha en bra måndagskväll :)