MITT 2013 del 2

I maj och juni hände det ganska mycket egentligen. I maj åkte klass 9c och 9b (min klass) till polen tillsammans (jag har däremot inga bilder med därifrån, kanske kommer senare) för att kolla auschwitz och birkenau vilket är någonting som jag aldrig kommer att glömma! I slutet av maj var det dags för alla nior i laholms kommun att åka och dansa som en kul grej innan balen som sedan kom i juni. Balen var två dagar innan skolavslutningen och det var verkligen jätte roligt och mysigt. Sen var det dags för skolavslutning och den avslutade vi genom att lämna veingeskolan bakom oss i Michaelas pappas limosin! 
 
Klart att det hände fler saker i speciellt juni men detta är de stunderna som jag först kommer att tänka på och der är de som är de viktigaste för mig!

MITT 2013 del 1

Jag har börjat göra collage på de bästa händelserna från 2013, de kommer dyka upp då och då och här kommer de tre första månaderna. 
 
Året började med att vi tjejkompisar träffadeds hos Emma och det följdes av en skidresa med Fanny till Norge. I februari åkte hela familjen till gran canaria och i mars var det jag och Jenny som fyllde 16 år och det firade vi tillsammans med våra fina vänner!! 

CURLY HAIR

'
Jag är såå lycklig! I går när vi firade lite julafton med släkten på mammas sida fick jag min efterlängtade locktång! Jag har velat ha det så länge nu och jag blev inte besviken när jag provade den, lockarna blir super bra!! Just nu väntar jag på att några gäster ska komma till oss, så jag passade på att ta lite kort på lockarna, inte så dumma va?