MIDSOMMAR

 
 
Bättre sent än aldrig... Nu var det ett tag sedan, det kan jag hålla med om. Anledningar finns, datan har inte gjort som jag vill, jag har haft mycket att göra och en mindre rolig sak har hänt. Men nu är jag iallfall tillbaka igen!
 
I fredags var det ju midsommmar, en av de mysigaste högtiderna om ni frågar mig. Den tillbringade jag hos Jenny med ett gäng härliga tjejer och hur hade det hur mysigt som helst! Sen har jag även hunnit med att träffa lite andra kompisar den här veckan och varit en sväng på Gekås med mamma och Amelie. Det var hur längesen som helst jag var där, så det var verkligen på tiden och lite fynd blev det allt! 

ALL BY ME

 
 
 
 
 
Jag har fortfarande svårt att fatta att det verkligen är sommarlov, lite mer sommarlovskänsla fick jag däremot idag när jag var på Eriks skolavslutning, det var ett helt år sedan som jag var nere på den skolan (min gamla) och det kändes allt lite konstigt att komma tillbaka.
 
Nu i kväll fick jag ett sug att fotografera så jag gav mig ut i trädgården för att knäppa lite självporträtt. Resultaten ser ni på bilderna ovan och om jag får säga det själv så är jag ganska nöjd, speciellt med den nästsista (ryggbilder kan knappast bli dåliga ;))

POOLMYS

 
 
 
Här har jag spenderat min helg och jag kan lova er att de flesta av sommarens dagar kommer att spenderas just, precis här! :)