GÖTEBORG

 
 
 
 
 
Blandade bilder från både kameran, GoPro, min mobil och en kompis mobil. 
 
Igår blev det en heldag i Göteborg med några kompisar. Vi åkte redan på morgonen och gick på stan fram till två då vi begav oss vidare mot Liseberg. En super lyckad dag med god mat, roliga åk (trots den suuuper långa kön till alla attraktioner), toppen sällskap och pricken över i:et en stjärnvinst - kunde inte ha slutat bättre : ) 

BOKTIPS

 
 
 
På sommaren är det bara ett måste att ha ett gäng böcker liggandes som väntar på att bli lästa. Förr, när jag inte hade jobbade lika mycket på somrarna läste jag minst fem böcker under ett sommarlov, nu blir det ungefär tre. Hittills har jag läst Livet efter dig och Oskyldiga. Livet efter dig behöver nog ingen närmare förklaring och jag tyckte den var superbra, välskriven och man fastande direkt. Filmen var däremot inte lika bra men det är ju oftast så det är när böcker filmatiseras, detaljerna försvinner. 
 
Oskyldiga är en bok av Anne Cassidy, en författare som jag verkligen älskar. Hennes böcker är thriller blandat med romantik och hon har bland annat kallats för den psykologiska thrillerns mästarinna. Oskyldiga handlar om fyra vänner som räddar en kille i deras klass när han håller på att ta självmord. Men trots att dom räddar honom har han fem veckor senare dött och de fyra personerna sitter på information om hans död. En spännande bok där allting trappas upp efterhand och spänningen stiger. Även denna bok är en bladvändare och jag läste ut den på bara några dagar - perfekt solstolsläsning ; ) 

SMOOTHIE FRUKOST

 
 
I dag blev det bland annat en god smoothie på björnbär, banan och kokos till frukost. Älskar när man har tid att göra sin frukost och sen kan sitta ute och äta den. Det är något speciellt med utefrukostar på sommaren som alltid gör dom lika mysiga : )