GÖTEBORG

 
 
 
En lyckad dag i Göteborg med mamma blev det och plaggen ovan var bland annat de som kom med hem. Jag provade några skor som jag fastnade för och vi sprang runt som tokar för att hitta rätt storlek men efter att nästan varit inne i varenda skobutik slutade det med att jag beställde dom på nätet. Så kort och gott kan vi säga att dagen blev perfekt ur alla synvinklar, god frukost på Fröken Olsson, toppen shopping och bra sällskap! 

PÅSKHELGEN

 
 
 
 
Våffelfika från helgen - alltid lika gott : )
 
Hej på er! Hoppas ni har haft en härlig påskhelg - min har varit väldigt lugn och mest spenderats hemma. På påskafton var det däremot utgång som gällde och vi träffades först hos en kompis där vi åt super god mat för att sedan bege oss ut!
 
Nu på lovet har jag inte heller så mycket inplanerat men det som är planerat är iallafall en tur till Göteborg för lite shopping : )

INBJUDAN TILL STUDENTBALEN

 
 
 
I går fick vi ut inbjudningarna till studentbalen. Känns så sjukt att det snart är dags men samtidigt jätte kul! Bakgrunden på bilderna ovan är min balklänning men mer än så får ni inte se eller veta förrän det är dags den 9 juni : )