EMMA

 
 
Två av alla bilder från porträttkursen, här på Emma :) Dessa bilderna och de i förra inlägget är redigerade i photoshop då jag nu har gett upp GIMP. Det är så mycket roligare och lättare med photoshop, för att inte tala om hur mycket bättre kvalitén på bilderna blir! 

GÖTA KANAL

 
 
 
Porträtt kursen som jag var på i helgen är förbi och låt mig säga att det var den bästa helgen på länge! Matilda som höll i den var hur härlig som helst och kom med massa bra tips och de sex andra som var med var lika härliga dom :) Ovan ser ni bilder från när vi var ute och testade lite efter att vi hade haft allmän teori innan vi påbörjade med porträtt delen - hur fint är det inte utmed kanalen?!? På den första och sista bilden lånade jag Matildas vidvinkel objektiv där hon hade ett filter som bland annat gör att himlen syns tydligare. Jag blev som frälst i det och har precis klickat hem ett till mig själv :) 

MOT TÖREBODA

 
En favorit från förra sommaren, de andra bilderna från samma fotografering hittar ni HÄR 
 
Nu sitter jag och Michaela på tåget mot Töreboda för en dag med fotografering. Efter detta ska jag ta mig vidare till Uddevalla då min kusin konfirmeras. Hoppas ni får en bra lördag!