3 days left...

Nervös och längtar som jag typ alldrig gjort förr. På onsdag ska jag till Spanien med skolan eller aa typ 20 elever ska dit. Vi ska bo ute hos elever som går på en skola i södra Spanein, vi ska få se hur dom har det och åka på utflykter och sånt. Det ska bli hur kul som helst :-) Nu håller jag på och packa, det är jätte svårt eftersom vi bara ska vara borta i en vecka och då vet man typ inte hur mycket man ska ha med sig ;-) 
 
Jag har varit väldigt dåligt på att blogga men jag ska verkligen försöka att bli bättre. 
 
Puss <3
 
Nu ska det bara ner i väskan oxå :-) 

Min fredag...

Hej på er!
Idag har det regant hela dagen och varit jätte dåligt väder. Jag är jätte trött så det blir nog inte så mycket gjort, sitta framför tv:n kanske fota lite för det har jag verkligen lust med, iså fall lägger jag upp bilderna ikväll ;-)
men vi får se. 
 
Puss Puss <3
 
 
Foto: Jag 
På bilden: Laban <3
(fast den e ganska ljus men det gillar jag med den)
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy...Happy..

Jippi!!!
Nu är jag jätte glad, först på morgonen i skolan fick jag veta hur det gick för mig på NO-provet som vi hade för en vecka sedan, det gick jätte bra, jag är verkligen nöjd :-) 
Sen hade vi idrott då fick vi veta hur det gick på orienteringen som vi hade i onsdags. Förresten det reganade typ hela dagen och det hur blött som helst ute i skogen. Men iallafall, jag och Fanny hade bäst tid bland alla tjejerna i nian, nu är man stolt :-) (fast Fanny var någon sekund snabbare än mig över mållinjen)
 
Nu ska jag plugga SO för vi har ekonomi prov i morgon jätte tråkigt :-( aja det är väl lika bra att börja...
 
Puss <3
 
 
Jag tar inte så mycket bilder nu så det blir ganska mycket från i sommras men det får duga :-)