CAMP NOU

 
 
 
 
När vi var i Barcelona passade vi på att gå en rundtur på Camp Nou som jag nämde i förra inlägget. Så kul att se allting, från omklädningsrum till presslokal, spelargång och framförallt planen. Så värt att se det och såklart hade det varit ännu roligare att se en match men det får vänta. 

BARCELONA

Den obligatoriska flygplansbilden ; ) 
 
 
 
 
 
 
 
 
I onsdags hoppade vi på planet mot Barcelona för en lång weekend, familjen och vänner till oss. Mamma fyllde 50 i torsdags så vi åkte iväg för att fira henne. Så den 20 april dukade vi upp med champagnefrukost, blåste upp ballonger, rullade ut serpentiner och tände ljus innan vi alla sjöng för henne- en mysig dag som jag tror var precis i hennes smak. Förutom att fira födelsedagar har vi åkt en massa hop on hop off buss, shoppat, myst i solen, tittat på fontänshow och varit varit på Camp Nou, men mer om det i nästa inlägg : ) 

SOMMAR

 
 
 
 
 
I tisdags föll det snö här, det la sig inte men ändå - snö i södra Sverige i april?! Det gör att man bara längtar ännu mer till sommaren och dagarna vid poolen, kvällspromenader och glass i mängder!