GÖTEBORG OCH FÖDELSEDAGSFIRANDE

 
 
 
I går åkte vi till Göteborg för att fira lite födelsedagar då Erik fyllde år igår och Frida, Jakob och pappa har fyllt eller fyller år. Det blev även en tur till Liseberg (igen för min del) och vi gick inte helt lottlösa därifrån som ni ser på första bilden :D 
 
Som ni kanske förövrigt har sett så lyser min frånvaro här på bloggen och det beror på att jag verkligen har fått bloggtorka... Jag har ingen aning om vad jag ska blogga om, så jag frågar er! Vad vill ni läsa om här? Jag behöver verkligen alla idéer jag kan få så släng in en kommentar om vad ni vill läsa om! :) 
 

MIN HELG

 
Lördag morgon med en massa roliga saker framför mig. Vid elva ska jag åka med Fanny och hennes familj till Jul på LIseberg, det ska bli såå mysigt! I går kom Frida och ska stanna tills i morgon då det bland annat blir lussekattsbakning :) hoppas att ni också får en bra helg! 

KVÄLLS SHOPPING

 
Klickade hem tröjorna ovan nu ikväll från Nelly. Två mysiga tröjor att ha nu i vinter och den till höger bland annat till leggins.
 
Förresten...?!? Är det bara jag som tycker att det är så mycket roligare att kolla på och shoppa kläder på nätet än att gå runt i butiker? Så mycket mer spännande och smidigare då man slipper prova och framför allt finns det ett betydligt större utbud. Någon som håller med mig? :)