ETT PARADIS

 
 
 
 
 
 
 
 
 
De sista bilderna från Mallorca. Har sagt det innan men det tåls att upprepas - såå kul vi hade! Resa med er är något jag gärna gör om  : ) 

SOMMARLISTA

Sneak peek - fler bilder kommer inom kort : ) 
 
Sommarplaner
Jag har faktiskt inte så mycket planerat än så länge... Men det som ligger på listan är Summer on festivalen i Båstad om två veckor, massa jobb (såklart) förhoppningsvis en tripp till Göteborg och självklart lata dagar på stranden. 
 
En ledig sommardag
En god frukost med jordgubbar och sen åka till stranden vid lunchtid. Och med en bok och strandtennis är man redo för en heldag på stranden för att sen på kvällen träffa kompisar eller bara ta det lugnt hemma med även då en bok i handen. 
 
Tre bästa sakerna med sommaren 
Helt klart sommarfrukostar!! Att äta en god frukost utomhus innan dagen drar igång - oavsett om man är ledig eller ska jobba. Det ska vara med jordgrubbar och antingen stekt eller kokt ägg. Sommarkvällar!! Att det är ljust så länge kanske till och med är bättre än frukosten... Och sist men inte minst värmen - trots att det kan vara olidligt på natten är det så underbart när det är varmt dygnet runt och man inte behöver dra på sig massa tjocka kläder. 
 
Det bästa med sommaren ur fotoögon
Solnedgångarna och sommarkvällarna då ljuset är helt fantastiskt och likaså alla gröna träd och den härliga miljön. 
 
Vad jag mest ser fram emot i sommar
För tillfället är det framförallt Summer on frestivalen eftersom den är närmst men jag hoppas även på att det kanske blir en spontan trip någonstans i vårt avlånga land : ) 

SÖNDAG

 
Efter att inte ha gjort ett handtag under förmiddagen fick jag för mig att baka i eftermiddags. Det blev en långpannekaka som bestod av sockerkaka med lime och blåbär i - supergod tillsammans med lite grädde : )