CHRISTMAS GIFTS

 
 
 
 
Jag fyller på med "flytta hemifrån" saker. Av Amelie fick jag champagne glasen ovan i julklapp - hur fina som helst! Jag hade även som jag tidigare skrivit önskat mig Mateus porslin och fick fyra små skålar av modellen som är grå på bilderna och ett större vitt fat som också syns på bilden. Det finns så många olika modeller, allt lika fint och självklart mycket mer av det som jag kommer önska mig i framtiden!

HÖJDPUNKTER 2016 DEL TVÅ

 
 
 
Bara två dagar efter studenten åkte jag och två kompisar till sydligare bredd grader för att bara ta det lugnt i fem dagar innan sommarens jobb började. En helt perfekt resa med sol, bad, minigolf och toppen sällskap! 
 
 
 
I juli var det SummerOn i Båstad. På fredagen åt vi middag på Sand och sen blev det utgång. Medan vi på lördagen började klockan två och sprang sen mellan festivalen och platsen vi hade förfest på hela dagen. När artisterna tillslut spelat färdigt på natten kände vi oss klara och var redo att åka hem igen efter en dags fest. Föredrar det framför att festa på natten för det blir så mycket roligare när man känner sig pigg hela tiden - haha! 
 
 
Den här helgen glömmer jag inte i första taget, ledig, 30 grader varmt och hängde hemma vid poolen hela lördagen och söndagen - så här vill vi att sommaren 2017 ska bli! 
 
 
 
Efter att ha jobbat hela sommaren bokade jag och en kompis en weekend till London i början av september. Vi hade riktigt fint väder och hann med en hel del. Framför allt att äta och självklart shoppa : ) Höjpunkterna var Peggy Porchen - bästa cupcakesen och Shake Shack med dom absolut godaste hamburgarna! 
 
 
 
 
 
 
Bästa resan på hela 2016 var definitivt min resa till Fanny och USA! Vi gjorde så mycket och hade så kul. Las Vegas och San Fransisco, så olika men wow vilka städer. Båda två är städer som jag vill besöka igen för att inte tala om Grand Canyon! Det var så svårt att ta in hur fint det var när man väl var där men bilderna säger ju allt : ) 
 
 
Sist men inte minst, mormor och morfars guldbröllopsdag i Tyskland. En mysig weekend med släkten med massa gott! 
 
Ja, det var mitt 2016. Jag hoppas att 2017 blir minst lika bra, med fler nya platser att besöka, nya utmaningar att ta sig ann och en och annan överraskning! Men tills vidare GOTT NYTT ÅR PÅ ER! : ) 

HÖJDPUNKTER 2016 DEL ETT

 
 
2016 firade vi in i Kläppen, familjen och kompisar till familjen - en jätte härlig vecka trots att det inte fanns så mycket snö. Hade gärna gjort om det något annat år! 
 
 
19 år!! Och när man har sovmorgon på sin födelsedag blir det födelsedags brunch innan skolan - yummie! 
 
 
I april förstod man att studenten närmade sig när balinbjudningarna delades ut! 
 
 
Och två månader senare var vi här - på klasskampen i studentveckan! En riktigt rolig dag : ) 
 
 
Studentveckan rullade på och det var dags för bal! Frisyr och smink hos frisören innan vi träffades hos mig för bubbel och fotografering innan vi åkte ner mot stranden. 
 
 
 
Och så kom dagen vi alla väntat på i tre år... STUDENTEN! So far den bästa dagen i mitt liv. Så mycket glädje, kärlek och tårar - allt på samma gång, men oj oj oj vad kul det var ända från tidig morgon till långt in på natten! 
 
Det sista halvåret av 2016 var ganska händelserikt, så håll utkik efter nästa "höjdpunkter 2016" inlägg som kommer senare i veckan!