KALAS

 
 
I kväll har vi firat Erik som fyllde år idag, det blev ett mini kalas för vi var inte alls många men det var rättså mysigt ändå! 
 
Jag har som ni kanske ser inte lyckats med att ändra header och börjar tro att det inte går så vi får se om jag byter tema när jag har tid eller har kvar detta, helst vill jag ha kvar det för jag gillar verkligen det.. men men...
Nu ska jag iallafall sova så får vi se om jag kanske slänger in något i morgon, vilket jag verkligen ska försöka med! Godnatt på er!!!
 

FROST

 
Foto, redigering och på bild: Jag 
Jag har tagit bilerna med mitt 50mm f/1.4 objektiv och med min fjärrutlösare som jag äntligen efter ett år har fått att fungera. Jag passade på att testa både objektivet och fjärrutlösaren i förmiddags innan skolan och det var riktigt kul, det var skönt att slippa springa fram och tillbaka till kameran hela tiden för att fotografera och objektivet är jag riktigt nöjd med! 
 
Som ni säkert har sett har jag ändrat designen på bloggen också, däremot lyckas jag inte byta header och bilderna som är i sidan, är det någon som vet hur man gör på det här temat så skriv!! Annars tycker jag att den var riktigt fin, vad tycker ni? 
 
 

Min kamerautrustning

 
Kamerahus  
Canon EOS 650d
 
Objektiv
Canon EF-S 18-55mm 3.5-5.6 
Canon EF 50mm f/1.4
Tamron 18-270mm f/3,5-6,3 
Canon EF-S 10-22/3,5-4,5 USM
 
Tillbehör 
Kameraväska Andersson CAB 2.0 medium   -   från netonet 
Fjärrkontroll Andersson SLR   -   från netonnet
Minneskort 16 GB   -   från netonnet 
Uv filter till mitt 18-55 objektiv   -   från netonnet 
Stativ   -   från ???