MITT 2015 - DEL TRE

Ännu en månad med sommarvärme och på grund av bild brist och även händelsebist i mitt september så har jag inte många bilder att bjuda på därav ännu en bröllops bild 
 
 
Så kom oktober och bilderna gick från ljusa och somriga till oranga och höstiga och äntligen var det dags att åka till London med skolan. En helt underbart rolig resa med massa skratt, händelser och en massa god mat : ) 
 
 
 
November började bra på Gran Canaria med en massa sol och bad - det kunde inte ha varit bättre. Månaden följdes sedan av säsongens första snö som däremot inte varade så länge men det var i allafall mysigt så länge den varade. I slutet av månaden så kom min studentmössa och känslan att det snart är året då jag springer ut genom skolan en sista gång började närma sig! 
 
 
 Jaa... då var vi inne i den sista månaden och höjdpunkterna var att jag köpte ett vidvinkel objektiv, en mysig luciahelg hos mina kusiner, julafton och såklart nyår som kommer att bli helt underbar!
 
GOTT NYTT ÅR! 

MITT 2015 - DEL TVÅ

 
Maj var en solig månad med bland annat ett besök i Köpenhamn med klassen : ) 
 
 
 
 Jag började på posten som var mitt första riktiga sommarjobb och jobbade sedan hela sommaren men hann ändå i juni med en hel del som att fira midsommar (såklart) åka till Töreboda och vara med på en fotokurs under en dag, vilket är det bästa minnet från i somras och haft mysiga sommarkvällar med kompisar. 
 
 
En sommarmånad där det mest blev jobb och poolhäng, men träffade även Frida och tog en massa härliga sommarbilder så detta är ett litet urval : ) 
 
Sista veckorna på posten gjordes för den här sommaren i allafall och skolan började. I slutet av månaden var det dags för bröllop då min morbror gifte sig och det kunde inte ha varit finare : ) 

MITT 2015 - DEL ETT

 
 
Jag firade in 2015 med ett gäng kompisar hemma hos mig och sedan följde en väldigt ointressant månad med få händelser. 
 
 
 
Att jag bara har en bild att visa upp från februari säger ju ganska mycket så vi kan väl bara nöja oss med den förklaringen för mitt februari 2015... 
 
 
 
Tillskillnad från de två tidigare månaderna så var detta en händelserik månad - jag fyllde 18 och tog mitt efterlängtade körkort - kan inte förstå att jag snart har haft det i ett år : ) 
 
 
London stod på schemat i april och det blev en riktig höjdare! 
 
Håll utik här i veckan för då kommer de andra två delarna från mitt 2015 : )